Geefkleuraanuwlerenbank

Leerverf Haaksbergen

Met leerverf van Geefkleuraanuwlerenbank laat u uw meubels weer stralen. Leerverf van Geefkleuraanuwlerenbank is niet zomaar lederverf. Net zoals uw meubels niet zomaar meubels zijn. Heel vaak vertellen leren meubels een verhaal en betekenen ze ook emotioneel veel voor u. Leerverf Haaksbergen

Omdat de aanschaf ervan niet goedkoop is helpt Geefkleuraanuwlerenbank graag een zo lang mogelijke levensduur voor uw geliefde meubelstukken te bereiken. Leerverf is daar een belangrijk onderdeel van. Onze producten worden uitvoerig getest en zijn veilig om te gebruiken op zelfs de meest kwetsbare meubels.

Perfecte kleur

Welke kleur lederverf u ook zoekt, de beste kwaliteit producten vindt u in ons assortiment. Voor het mooiste resultaat moet de kleur van de verf echt kloppen. Omdat wij onze eigen kleuren maken vinden we ook voor uw meubels moeiteloos de perfecte kleur lederverf. De verf is een watergedragen lak, waardoor water geen gevaar vormt, zolang er geen langdurige blootstelling plaatsvindt. De uitstekende hechting zorgt ook nog eens voor een optimaal en duurzaam resultaat. Zo heeft u weer jarenlang veel plezier van uw leren meubels. Leerverf Haaksbergen.

De kosten van bank laten verven

De kosten die u moet betalen voor het bekleden van uw bank door Geefkleuraanuwlerenbank, zijn afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, om deze opnieuw te laten bekleden. Daarom leggen wij graag geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan u voor. Wij bekleden uw stoel alleen als u akkoord bent met onze offerte. Leerverf Haaksbergen.
Volg ons op FACEBOOKVolg ons op INSTAGRAM

Bel ons

+31(0)182-349390
+31(0)6-51649285

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-18:00
Za-Zo: Gesloten

Locatie

Oost Buurtstraat 4
2841 XN Moordrecht
Adres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen? Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze tarieven of onze werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u andere vragen heeft aan Geefkleuraanuwlerenbank, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag, Leerverf Haaksbergen.
Wij zijn al bijna 25 jaar gespecialiseerd in het herkleuren en/of van kleur veranderen van gebruikte lederen zitmeubelen.

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Oost Buurtstraat 4
2841 XN Moordrecht
0182-349390
geefkleuraanuwlerenbank@gmail.com
www.geefkleuraanuwlerenbank.nl
phone-handset