Geefkleuraanuwlerenbank

Leren bank verven Burgh-Haamstede

Is de stoffering van uw bank ernstig beschadigd? Dan kunt u een nieuwe bankstel aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw oude bank een flinke make-over te geven. Geefkleuraanuwlerenbank helpt u hier graag bij. Deze stoffeerder kan uw bank voorzien van een nieuwe look, waardoor deze er weer zo goed als nieuw uit ziet. Leren bank verven Burgh-Haamstede.

Uw bank weer als nieuw

Geefkleuraanuwlerenbank is al jaren actief in het vak en heeft de juiste service die u zocht. In onze eigen werkplaats kunnen wij alle soorten meubelen opnieuw spuiten/verven, waaronder ook uw versleten bankstel. Brengt u uw bank naar deze stoffeerder, dan weet u zeker dat het meubelstuk op hoog niveau hersteld wordt. Uw bank ziet er weer zo goed als nieuw uit. Niet voor even, maar vele jaren lang. Leren bank verven Burgh-Haamstede.

Een complete make-over

U kunt uw bank enkel opnieuw laten verven door Geefkleuraanuwlerenbank, maar het is ook mogelijk het meubelstuk een complete make-over te geven. Zijn de kussens van de stoel bijvoorbeeld versleten? Dan brengen wij hier graag verandering in.

Als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, zullen wij het meubelstuk eerst goed onderzoeken. Vervolgens leggen wij u ons stoffeerplan voor. Gaat u akkoord met dit plan? Dan gaan we direct aan de slag. Wilt u uw bank alleen opnieuw laten verven? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij behandelen uw bank zoals u uw meubelstuk wil laten behandelen. Leren bank verven Burgh-Haamstede.

Volg ons op FACEBOOKVolg ons op INSTAGRAM

Bel ons

+31(0)182-349390
+31(0)6-51649285

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-18:00
Za-Zo: Gesloten

Locatie

Oost Buurtstraat 4
2841 XN Moordrecht
Adres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat u moet investeren om uw meubel of meubels te laten stofferen Geefkleuraanuwlerenbank? Vraag dan een offerte aan. Door een offerte aan te vragen, weet u precies waar u aan toe bent als u uw meubel of meubels bij deze meubelstoffeerder achterlaat. Wel zo prettig! Het aanvragen van een offerte is altijd vrijblijvend en uiteraard ook helemaal gratis. Leren bank verven Burgh-Haamstede.

Vragen? Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze tarieven of onze werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u andere vragen heeft aan Geefkleuraanuwlerenbank, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag, Leren bank verven Burgh-Haamstede.
Wij zijn al bijna 25 jaar gespecialiseerd in het herkleuren en/of van kleur veranderen van gebruikte lederen zitmeubelen.

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Oost Buurtstraat 4
2841 XN Moordrecht
0182-349390
geefkleuraanuwlerenbank@gmail.com
www.geefkleuraanuwlerenbank.nl
phone-handset