Geefkleuraanuwlerenbank

Leren meubel spuiten Almere

Is de stoffering van uw stoel ernstig beschadigd? Dan kunt u een nieuwe stoel aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw oude stoel een flinke make-over te geven. Geefkleuraanuwlerenbank helpt u hier graag bij. Deze stoffeerder kan uw stoel voorzien van een nieuwe look, waardoor deze er weer zo goed als nieuw uit ziet. Leren meubel spuiten Almere.

Uw stoel weer als nieuw

Geefkleuraanuwlerenbank is al jaren actief in het vak en heeft de juiste service die u zocht. In onze eigen werkplaats kunnen wij alle soorten meubelen opnieuw spuiten/verven, waaronder ook uw versleten stoel. Brengt u uw stoel naar deze stoffeerder, dan weet u zeker dat het meubelstuk op hoog niveau hersteld wordt. Uw stoel ziet er weer zo goed als nieuw uit. Niet voor even, maar vele jaren lang. Leren meubel spuiten Almere.

Een complete make-over

U kunt uw stoel enkel opnieuw laten verven door Geefkleuraanuwlerenbank, maar het is ook mogelijk het meubelstuk een complete make-over te geven. Zijn de kussens van de stoel bijvoorbeeld versleten? Dan brengen wij hier graag verandering in.

Als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, zullen wij het meubelstuk eerst goed onderzoeken. Vervolgens leggen wij u ons stoffeerplan voor. Gaat u akkoord met dit plan? Dan gaan we direct aan de slag. Wilt u uw stoel alleen opnieuw laten verven? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij behandelen uw bank zoals u uw meubelstuk wil laten behandelen. Leren meubel spuiten Almere.
Volg ons op FACEBOOKVolg ons op INSTAGRAM

Bel ons

+31(0)182-349390
+31(0)6-51649285

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-18:00
Za-Zo: Gesloten

Locatie

Oost Buurtstraat 4
2841 XN Moordrecht
Adres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De kosten van stoel laten verven/spuiten

De kosten die u moet betalen voor het bekleden van uw stoel door Geefkleuraanuwlerenbank, zijn afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, om deze opnieuw te laten bekleden. Daarom leggen wij graag geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan u voor. Wij bekleden uw stoel alleen als u akkoord bent met onze offerte. Leren meubel spuiten Almere.

Vragen? Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze tarieven of onze werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u andere vragen heeft aan Geefkleuraanuwlerenbank, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag, Leren meubel spuiten Almere.
Wij zijn al bijna 25 jaar gespecialiseerd in het herkleuren en/of van kleur veranderen van gebruikte lederen zitmeubelen.

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Oost Buurtstraat 4
2841 XN Moordrecht
0182-349390
geefkleuraanuwlerenbank@gmail.com
www.geefkleuraanuwlerenbank.nl
phone-handset