Geefkleuraanuwlerenbank

Leren meubel(en) verven Emmeloord

Is de stoffering van uw bank ernstig beschadigd? Dan kunt u een nieuwe bankstel aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw oude bank een flinke make-over te geven. Geefkleuraanuwlerenbank helpt u hier graag bij. Deze stoffeerder kan uw bank voorzien van een nieuwe look, waardoor deze er weer zo goed als nieuw uit ziet. Leren meubel(en) verven Emmeloord.

Uw bank weer als nieuw

Geefkleuraanuwlerenbank is al jaren actief in het vak en heeft de juiste service die u zocht. In onze eigen werkplaats kunnen wij alle soorten meubelen opnieuw spuiten/verven, waaronder ook uw versleten bankstel. Brengt u uw bank naar deze stoffeerder, dan weet u zeker dat het meubelstuk op hoog niveau hersteld wordt. Uw bank ziet er weer zo goed als nieuw uit. Niet voor even, maar vele jaren lang. Leren meubel(en) verven Emmeloord.

Een complete make-over

U kunt uw bank enkel opnieuw laten verven door Geefkleuraanuwlerenbank, maar het is ook mogelijk het meubelstuk een complete make-over te geven. Zijn de kussens van de stoel bijvoorbeeld versleten? Dan brengen wij hier graag verandering in.

Als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, zullen wij het meubelstuk eerst goed onderzoeken. Vervolgens leggen wij u ons stoffeerplan voor. Gaat u akkoord met dit plan? Dan gaan we direct aan de slag. Wilt u uw bank alleen opnieuw laten verven? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij behandelen uw bank zoals u uw meubelstuk wil laten behandelen. Leren meubel(en) verven Emmeloord.

Volg ons op FACEBOOKVolg ons op INSTAGRAM

Bel ons

+31(0)182-349390
+31(0)6-51649285

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-18:00
Za-Zo: Gesloten

Locatie

Oost Buurtstraat 4
2841 XN Moordrecht
Adres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De kosten van bank laten verven

De kosten die u moet betalen voor het bekleden van uw bank door Geefkleuraanuwlerenbank, zijn afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, om deze opnieuw te laten bekleden. Daarom leggen wij graag geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan u voor. Wij bekleden uw stoel alleen als u akkoord bent met onze offerte. Leren meubel(en) verven Emmeloord.

Vragen? Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze tarieven of onze werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u andere vragen heeft aan Geefkleuraanuwlerenbank, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag, Leren meubel(en) verven Emmeloord.
Wij zijn al bijna 25 jaar gespecialiseerd in het herkleuren en/of van kleur veranderen van gebruikte lederen zitmeubelen.

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Oost Buurtstraat 4
2841 XN Moordrecht
0182-349390
geefkleuraanuwlerenbank@gmail.com
www.geefkleuraanuwlerenbank.nl
phone-handset