Geefkleuraanuwlerenbank

Leren stoel spuiten Etten-Leur

Is de stoffering van uw stoel ernstig beschadigd? Dan kunt u een nieuwe stoel aanschaffen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw oude stoel een flinke make-over te geven. Geefkleuraanuwlerenbank helpt u hier graag bij. Deze stoffeerder kan uw stoel voorzien van een nieuwe look, waardoor deze er weer zo goed als nieuw uit ziet. Leren stoel spuiten Etten-Leur.

Uw stoel weer als nieuw

Geefkleuraanuwlerenbank is al jaren actief in het vak en heeft de juiste service die u zocht. In onze eigen werkplaats kunnen wij alle soorten meubelen opnieuw spuiten/verven, waaronder ook uw versleten stoel. Brengt u uw stoel naar deze stoffeerder, dan weet u zeker dat het meubelstuk op hoog niveau hersteld wordt. Uw stoel ziet er weer zo goed als nieuw uit. Niet voor even, maar vele jaren lang. Leren stoel spuiten Etten-Leur.

Een complete make-over

U kunt uw stoel enkel opnieuw laten verven door Geefkleuraanuwlerenbank, maar het is ook mogelijk het meubelstuk een complete make-over te geven. Zijn de kussens van de stoel bijvoorbeeld versleten? Dan brengen wij hier graag verandering in.

Als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, zullen wij het meubelstuk eerst goed onderzoeken. Vervolgens leggen wij u ons stoffeerplan voor. Gaat u akkoord met dit plan? Dan gaan we direct aan de slag. Wilt u uw stoel alleen opnieuw laten verven? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij behandelen uw bank zoals u uw meubelstuk wil laten behandelen. Leren stoel spuiten Etten-Leur.

Volg ons op FACEBOOKVolg ons op INSTAGRAM

Bel ons

+31(0)182-349390
+31(0)6-51649285

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-18:00
Za-Zo: Gesloten

Locatie

Oost Buurtstraat 4
2841 XN Moordrecht
Adres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De kosten van stoel laten verven/spuiten

De kosten die u moet betalen voor het bekleden van uw stoel door Geefkleuraanuwlerenbank, zijn afhankelijk van diverse factoren. Natuurlijk wilt u weten waar u aan toe bent als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, om deze opnieuw te laten bekleden. Daarom leggen wij graag geheel vrijblijvend en uiteraard gratis een offerte aan u voor. Wij bekleden uw stoel alleen als u akkoord bent met onze offerte. Leren stoel spuiten Etten-Leur.

Vragen? Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, onze tarieven of onze werkplaats? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u andere vragen heeft aan Geefkleuraanuwlerenbank, kunt u contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag, Leren stoel spuiten Etten-Leur.
Wij zijn al bijna 25 jaar gespecialiseerd in het herkleuren en/of van kleur veranderen van gebruikte lederen zitmeubelen.

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Oost Buurtstraat 4
2841 XN Moordrecht
0182-349390
geefkleuraanuwlerenbank@gmail.com
www.geefkleuraanuwlerenbank.nl
phone-handset