Geefkleuraanuwlerenbank

Meubelstoffeerderij Roermond

Bent u op zoek naar een meubelstoffeerder met jaren ervaring in het vak? Dan zit u goed bij Geefkleuraanuwlerenbank. Geefkleuraanuwlerenbank is de meubelstoffeerder die uw meubelen op hoog niveau kan restaureren en van een prachtige nieuwe kleur voorzien, Meubelstoffeerderij Roermond.

Voor al uw meubels

Is uw bank aan een flinke restauratie toe? Wilt u uw fauteuil opnieuw laten stofferen? Heeft u vintage eetkamerstoelen gekocht, maar bent u niet tevreden over de stoffering van de stoelen? Dan bent u aan het juiste adres bij Geefkleuraanuwlerenbank. Deze meubelstoffeerder kan al uw meubelen restaureren en vervolgens van een nieuwe stoffering voorzien. Wij werken op hoog niveau, uiterst nauwkeurig en voor een aantrekkelijke prijs. Meubelstoffeerderij Roermond.

Een eigen werkplaats

Brengt u uw meubel(en) naar Geefkleuraanuwlerenbank, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Wij maken gebruik van een eigen werkplaats, die van alle snufjes voorzien is om uw meubel(en) op hoog niveau te restaureren. Bij deze meubelstoffeerder bent u dan ook verzekerd van een prachtig eindresultaat. Meubelstoffeerderij Roermond.
Volg ons op FACEBOOKVolg ons op INSTAGRAM

Bel ons

+31(0)182-349390
+31(0)6-51649285

Openingstijden

Ma-Vr: 08:00-18:00
Za-Zo: Gesloten

Locatie

Oost Buurtstraat 4
2841 XN Moordrecht
Adres(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een complete make-over

U kunt uw bank enkel opnieuw laten verven door Geefkleuraanuwlerenbank, maar het is ook mogelijk het meubelstuk een complete make-over te geven. Zijn de kussens van de stoel bijvoorbeeld versleten? Dan brengen wij hier graag verandering in.

Als u uw stoel naar onze werkplaats brengt, zullen wij het meubelstuk eerst goed onderzoeken. Vervolgens leggen wij u ons stoffeerplan voor. Gaat u akkoord met dit plan? Dan gaan we direct aan de slag. Wilt u uw bank alleen opnieuw laten verven? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij behandelen uw bank zoals u uw meubelstuk wil laten behandelen. Meubelstoffeerderij Roermond.

Vragen? Neem contact met ons op.

Wilt u meer weten over Meubelstoffeerder Roermond? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag. Twijfelt u bijvoorbeeld of wij uw meubel wel of niet kunnen verven? Dan neemt u contact met ons op, zodat wij uw vraag direct kunnen beantwoorden. Ook als u andere vragen heeft aan deze meubelstoffeerder, mag u vrijblijvend contact met ons opnemen.
Wij zijn al bijna 25 jaar gespecialiseerd in het herkleuren en/of van kleur veranderen van gebruikte lederen zitmeubelen.

Heeft u een specifieke vraag?

Vul dan onderstaande gegevens in en wij bellen u z.s.m. terug.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactgegevens

Oost Buurtstraat 4
2841 XN Moordrecht
0182-349390
geefkleuraanuwlerenbank@gmail.com
www.geefkleuraanuwlerenbank.nl
phone-handset